Coaching bij levensvragen

Het leven is een opeenvolging van het maken van keuzes en vervolgens
leven met de consequenties van die keuzes.

 

Mensen zeggen vaak “ik kon niet anders”, “het is me overkomen”. Door levenslessen (en natuurlijk mijn opleiding) ben ik erachter gekomen dat het wel anders kan.

Er zijn altijd keuzes, ook al denk je van niet. Soms is het moeilijk  de mogelijkheden te zien waaruit te kiezen valt, soms zie je alleen maar minder leuke mogelijkheden, soms zie je wel mogelijkheden maar schrikken de consequenties van een keuze je af.

Indien u op een punt in uw leven staat waarop u keuzes wilt of moet maken, wil ik u graag behulpzaam zijn bij de zoektocht naar een keuze die voor u goed voelt.

Of dit nu gaat om een keuze m.b.t. bijvoorbeeld uw loopbaan: u vindt uw werk niet meer leuk of u hebt te maken met reorganisatie of re-integratie na ziekte of werkeloosheid,  of op persoonlijk vlak: u bent niet meer blij met uw leven zoals het nu is en u wilt op zoek naar de boodschap uit uw hart, zodat u wel weer blij kunt zijn met uw leven.

Dit kan op vele manieren: door vragen te stellen kan ik helpen zoeken naar de antwoorden in uw hart, misschien kan ik u helpen dromen, of u een spiegel voorhouden. En u kunt natuurlijk rekenen op de inbreng van al mijn kwaliteiten, ervaring en kennis.

Het eerste gesprek zal er altijd om gaan uw vraag helder te krijgen, daarna kunnen we praten over hoe verder.

Het gaat om de keuze die u wilt maken